Kuksa

Kuksa är Suomen Partiolaiset ry – Finlands Scouter rf:s gemensamma medlems- och evenemangsregister med adressupgifter, åldersinfo, åldersgrupper, möjligheter att anmäla sig till evenemang, statistik och mycket annat. Också Tre Björkar använder Kuksa som medlemsregister.

Tre Björkar använder en elektronisk ansökningsblankett i Finlands Scouters medlemsregister Kuksa som hittas på:

Fyll i ansökningsblanketten här!

Följande uppgifter behövs för varje ny medlem (scout):
* Namn
* Födelsedatum (inte soc.signum)
* Hemadress
* Förmyndares (en eller flera) hemadress, telefonnummer och epostadress.
* Scoutens eget telefonnummer och epostadress är frivilliga uppgifter.
Ni kan själva fylla i dessa uppgifter i kuksa, de anmälningslänken ovan! När du har matat in dessa uppgifterna får du ett medlemsnummer. Uppgifterna finns nu inmatade i Kuksa. Vi hjälper gärna om det uppstår problem eller om det finns oklarheter.

Registrera dig i Kuksa
När du har ditt medlemsnummer och din emailadress kan du första gången registrera dig som användare i Kuksa. Tänk på att i förväg fundera ut användarnamn och lösenord som är säkra och lätta att komma ihåg. Kom i synnerhet ihåg vilken emailadress du uppger! Kårens information skickas till den här adressen. Du kan själv uppdatera kontaktuppgifterna.

Anmälan till evenemang
Då vi via Tre Björkar skickar ut inbjudan till evenemang hittar du alltid en aktuell länk i informationen. Vi lägger också ut anmälningslänkar på webben. Man kan anmäla sig till evenemang utan att skriva in sig, men då får man lov att fylla i alla uppgifter. Är du inskriven tas uppgifterna direkt ur registret, och då är det är bara att kryssa för tilläggsinfo. Till vissa evenemang kan inte minderåriga anmäla sig, utan deras målsmän måste sköta anmälan.

Har du glömt lösenordet/användarnamnet?
Har du glömt ditt lösenord, behöver du scoutmedlemsnumret och den emailadress som finns på dig i Kuksa. Då får du ett nytt lösenord per email. Om du har glömt alltsammans, kan du kontakta någon av ledarna, vi hjälper gärna!

Kom alltså ihåg att hoppa in i Kuksa och håll dina och minderåriga scouters kontaktuppgifter i skick om de ändras!

Här hittar du utförligare instruktioner med bilder.

Lycka till med Kuksa!

Vi behandlar alla personuppgifter och anmälningar i Kuksa i enlighet med GDPR.