SCOUTVECKA 17-23.4

Den inkommande veckan är speciell för scouterna, eftersom det är SCOUTVECKA!!! Det betyder att vi kommer att ordna lite extra aktiviteter för åldersgrupperna.

Tisdag-onsdag: FRISBEEGOLF
Spejarscouterna kommer på sin vanliga mötestid att spela Frisbeegolf i Källstrandsskogen, så vi uppmanar dem att ta med sig sina egna frisbeen. Träff som vanligt vid Lyan.

Torsdag: AVDELNINGSMÖTE!
Äventyrsscouterna och äldre kommer att få delta i avdelningsmöte på torsdagen kl 18-20 (äventyrsscoutrnas förlängda mötestid). Det blir nämnligen kokkisota mot de andra scoutkårerna i Esbo-Grankulla kårteam. Vi firar alltså Sankt Göransdag, så det kan hända att det händer lite andra spännande saker under kvällen. Sankt Göran är scouternas skyddshelgon.

Söndag: LIONS VÅRJIPPO
På söndag 23.4 ordnar Lions Esbo Nord sitt traditionella Vårjippo ”Kevättempaus” vid allektiveitetshuset i Dalsvik kl 10-14. Tre Björkar sköter våffelstekningen på evenemanget. På vårjippot finn även en massa annt program. Spejare och äldre kan anmäla sig som funktionärer till våffelstekningen, där behövs ännu några duktiga scouter till.
Mera info: https://lcespoopohjoinen.lions.fi/tapahtumat/

Dessutom brukar vi ha som tradition att ha med sig sin scouthalsduk i skolan och på jobbet för att fira scoutveckan. Vi uppmanar alla att göra det, och skicka en bild av sig i skolan/på jobbet med halsduk så vi sedan kan skapa ett trevligt inlägg på sociala medier (vi publicerar endast sådana som har gett lov). Det är alltid kiva att visa upp vår hobby för andra!

Dessutom har nu anmälan öppnat till vårens mest mystiska förläggning: PETER 2023
När? 12-14.5
Var? PäPas stugor i Noux
Varför? Därför.
Hur anmäler man sig? Via länken: http://kuksaan.fi/60696
Kolla mailen för mera detaljer.

Glad scoutvecka allesammans!

Kommentarer inaktiverade.