Mellandagshajk 2016 (28)29.12-30.12

Finns det något bättre sätt att avsluta det gångna året än att gå ut i skogen med sina goda scoutvänner? Eftersom svaret är nej ordnar nu Tre Björkar en vinterhajk (28)29.12-30.12.

Svar på de viktiga frågorna:

Vad? Tre Björkars traditionella vinterhajk, vid en något otraditionell tidpunkt. Vi sover en natt utan tält, och en natt i kamintält.

För vem? Äventyrsscouter och äldre. Icke-scouter och föräldrar är också mycket välkomna med.

När? Explorerscouter och tuffa spejarscouter som vill prova på att sova utan tält får komma med från morgonen 28.12. Äventyrscouter och äldre som inte vill sova utomhus får hoppa med på morgonen 29.12. Vi avslutar 30.12 kring eftermiddag.

Var? I Noux nationalpark. Hur och när vi tar oss dit funderar vi ut när vi vet hur många deltagare vi har.

Blir det kallt? Första natten sover vi i en laavu framför en öppen eld. En varm sovsäck rekommenderas. Andra natten sover vi i kamintält där temperaturen ligger mellan 15-30 grader, beroende på vem som eldar. Är man orolig kan man ta med sig lite extra varma underkläder, ellet tom. en tunn sommarsovsäck att lägga i sin egentliga sovsäck.

Vad kostar det? Hajken kostar 10€ oberoende hur länge man är med.

Kommer Stefan med? Jo, ni kommer att ha chansen att träffa er emeritus-kårchef igen!

Var anmäler jag mig? Kuksa, ju! https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=13002 senast 21.12, men du får jätte, jätte gärna anmäla dig redan innan sista dagen! Varför inte redan nu? Första spejarscouten och explorern som anmäler sig till första natten får ett varmt pris!

Mer info kommer närmare evenemanget!

Kommentarer inaktiverade.